Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo 👏👏
Hvala Bogu na ovakvim ljudima u BiH.Djeco za Vas se i ne zna ali cestitam Vam od srca.
Bakir se nije šalio
BiH robotičari koji mašu zastavom BiH, a već planiraju otići u Njemačku.
Bravo djeco, puna podrska! Jos kad bi sire mase shvatile da nema nista od religije i pjevanja po raznim Zvezdama Granda, gdje bi nam bio kraj.
Njemačka treba da više ulaže u BH obrazovanje, jer su to njeni budući radnici.
Vidite kako to Bake na olimpijade šalje, priprema ih da zamijene ljude.
Kakva bosna I roborizacija ,glavni robot vrljika za razanj I komad lima za sac!!
BAKE NOSTREDAMUS HA HA XD
Čestitke!!
Tehnološki razvoj na Zapadu nije nastao zbog STEM-a nego zbog razvoja menadžmenta koji je u suštini primjena društvenih nauka. STEM je dobra stvar ali nedovoljna za razvoj jedne države - ili da ne idem na državu da kažem jednog društva šta god se pod tim podrazumjevalo. Veoma je važno obrazovati ljude koji će biti u stanju da vode firme koje će STEM genijima omogućiti da ostanu i da rade u našu korist a ne u korist (već bogatih) drugih.
Dobro, svaki uspjeh moram pohvaliti. Ipak, sarajevski Elektrotehničkih fakultet je pravi i jedini filter za pravog inženjera. Poštujem sve, ali ET u Sarajevu na PRVO mjesto, pa onda pet-šest praznih mjesta, tek onda izostali elektrotehničkih fakulteti u Državi. To je jednostavno tako.
Nemam ništa protiv lokal patriotizma buraz, ali pogledaj članak o Fakultetu Elktrteh. u Zg koliko se srozo.. a taj fax je u bivšoj Jugoslaviji bio vrh, pored onog u Ljubljani. Sad jedni te isti predaju na svim fakultetima..
Pod hitno protjerati iz države, jer ovi mogu loše uticati na ovu omladinu koja je već i onako preokupirana društvenim mrežama.