Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebes takav avion.
a ja ....hm necu ovdje
@mirrorce Sta neces? A sta hoces?
koliko je dobila za reklamu ....pitam se
pa na krosnju, nije na beton.nego, avion u kojem vjetar puse?
zbogom pameti, sa visine 760 metara nema sanse da vidis gdje ti je pao telefon, uzmite google earth i pogledajte kako izgleda pogled sa te visine klixove bullshit price za laku noc
Sa 700 i kusur metar vidjela da je nolisni iphone spao na drvo svasta, drugo nije spao gdje treba, a trece prezivio jest ali moze ici lijepo kupit novi.
Pao je u park, a krosnje drveca te gusta vegetacija su nekako ublazili pad... http://dailyhive.com/vancouver/iphone-fall-stanley-park
Malo se samo zamutio vidim
Dzaba, nisu ni korisnici vise naivni, to je nekad dizalo prodaju, sad edge razvaljuje, iphone je propadajuci brend, za 2 godine ce biti deseti po prodaji novih smartphona.
Ko je sretan ni u hali nije gladan...
aahaaaaaa
cini mi se da izlazi za manje od mjesec novi...
oko sokolovo :D .trebala je biti hunter