Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu i naši ali njima je u glavi ugalj. Bosna i Hercegovina puna planina i polja. Možemo šta hoćemo.
Nikola Tesla genija,njega su ubili jer je htjeo da sa svojim izumima struja u svijetu bude dzabe.
A ko ga je ubio? Prije da je on vidio, da kad bi struja bila besplatna, naplacivalo bi se nesto drugo. Sigurno da je skontao i sta, pa je odlucio sa sobom ponijeti svoje ideje bezicnog prenosenja struje.,-od dva zla biraj manje. Covjeku je pohlepa na prvom mjestu.
Solar na krov od kuce DA...na zelene povrsine NE. Za primjer, grad Minhen (Munich) da bi bio snabdjeven energijom treba povrsinu kao i sto je sam grad sa okolinom (22.5km X 22.5km). Buducnost su male Nuklearne Elektrane...M-Salt Reactors ili Small Modular Reactors..
Ne, wow za Bec
jedan dio sahare pokriven solanim panelima bi bio dovoljan da snabdije cijelu planetu elektricnom energijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UZAS! Unistimo i ovo malo zelenila sto nam je ostalo.