Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svaki mobitel nade kupca, al najmanje oni koji kopiraju, cak kopiraju i ono sto je lose. al sta se moze. trziste ce se samo srediti, oni koji trebaju propasti, propast ce 😃😃
Svaki dan novi mobitel na trzistu.
Meni bas je poglupo ovo na vrhu ekrana da prekriva .... npr... odgledas video .. gdedas ga isjeckano ..
Jedino brend diktira cijenu, a kvaliteta uređaja varira od telefona do telefona...
Asus je kvalitet, prije bi uzo polovan nego nov iPhone
Dobar telefon, dobra cijena. Neka konkurencije.
Saaaamo Xiaomi 😎😎😎
Ne sali se Asus
Apple nikad nece imati rivale jer ima toliko izgradjeno ime i ulaze u marketing da im svi drugi proizvodjaci tehnologije mogu samo oglabat. A drugi razlog je sto iPhone ne koristi Android. Da se razuninemo nisam fan Applea.
Ali zato Android je open source te svaki novi proizvođač ga može koristiti, dok iOS je zaključan na samo jednom telefonu jer Apple je retardiran.
Gledao sam uživo ovaj "famozni, nenadjebivi, ekstravagantni" iPhone X.. koliko je on samo ružan uživo da izgleda isto igračka.
Kupio sam iphone x , jer je bila akcija kupis jedan dobijes jedan djaba . I nakon 10 dana prodam , jer nije zadovoljio moja potrebe kao samsung , i sad koristim samsung s7 active koji je bolji od zadnjeg iphona x. To je moje misljenje i mislim da ce vecina da se sloze sa mnom koji su imali samsung .
@Ja sta mai... ti kupio haj ne rise sirotinjo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
djeluju super specke ali nije samo u tome stvar ... nije mi ni lip .... a ovaj slabi procesor macku o rep okaciti ...