Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ti ovo gamerski laptop ja idiota majko moja ako hoces jace i brze imas rog pa izaberi ali nit su laki nit su jeftini
Ne znam koliko je Asus napredovao, ali Asus Zenbook UX-31 jednostavno ne valja. Baterija mu je posve otkazala vec nakon dvije godine, tipkovnica s vrlo lošom završnom obradom, od jeftine presavitljive plastike. Za pohvalu su jedino dizajn, solidan CPU i SSD.
Istina, brat mi ima Asus neki i7 12gb ram...itd, malo vise od godinu dana baterija otkazala, kvalitet plastike uzas, napucano izgledaju al jako malo u vremenu drze, skoro sam uzeo laptop u nekoj gamerskoj prodavnici tip mi preporucio Acer iako sam konto uzeti Asus
Sama graficka od 350 do 400 km i kaze nije nesto.
pa nije to ista kao Desktop varijanta
@Quaresma 1050 ti mobile
Jasto lupaju, jeli vi znate sta je i7 procesor, jeli vi znate sta je 1050 ti graficka, ocigledno ne znate dok vam ovo nije nesto, ovo nije gaming laptop ali moze zavrtit sve i jednu igru, i nade se neko da kaze kako ovo nije nesto.
Dobio bih puno, sto vise ram memorije kompjuter je brzi i nece stekat, jer u slucaju manjka memorije procesor koristi virtal memory na hard disku, a hard disk je puno sporiji od ram-a, 2 gb je neki min, 4gb normalan rad, 8gb gaming, video editing, sve ispod 2gb uzrokuje zastoj i sporost pc-a.
@black hawk recimo windows 8.1 ili 10 ti koristi trecinu od 8gb-ram-a dok upalis pc.