Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte ba ljudi, na vrh glave ste se popeli usporedjivanjem androida i iosa :/ Licno sam imao i galaxy s2,s4,s5 i iphone 5,5s,6 a i razne lg i sony mob koji se posebnoo ne mogu mjeriti. za inf koji pljuju po apple-u, apple je prvi na rang listi svih 'marki' u svijetu..mislim da to govori dosta toga. android kao OS nikada nije nadmasio i sumnjam da ce ikada nadmasit IOS. zato preporucujem svima ako vec uzimate neki skuplji mob uzmite ovu jabuku necete se pokajati i kada bi uzeli neki njihov stariji model tipa 4s. ostale marke neka se drze pravljenja klima, televizora i slicno.😊
Sve ispod iphone 6 je sranje sa malim ekranom...jer 4s se ne moze poredit sa s3..I prednost je jos ta sto samsungu za godinu dana cijena padne 50% eto s6 ce u martu biti oko 700KM , a iphone 6 ce biti 900KM sto je malo nerealna cijena al eto. A ios kao sistem je stabilan i fluidan ali opet malo ogranicen sto nekome smeta.
znaju li korisnici ovog predmeta za sta sluzi ? ili vaznim stavom foliraju ljude da je njihova pojava bitna za drustvo.
Ne treba njima senzor, oni hoce da znak svijetli...da se vidi s kraja kafica
te opaske su glupe razlog prošlo je tri god kako sam kupio telefon i elem vrijeme da se mijenja.. okusio sam se premijum modela s3 pa lg g2 pa zinulo dupe opet na premijum... odem da pogledam sta se nudi i naravno cijene i vidim da je Samsung s6 htc m9 iPhone 6 sve u 150km razlike g4 je nešto jeftiniji od konkurencije oko 200-250 km zavisno od prodajnog mjesta znači svi su se izjednačili sa cijenom a ta tvoja opaska i opska mnogi drugi klixovaca koji Seru o iPhone nije da je glupa nego nema veze sa vezom... svako kupuje ono sto može priuštiti i za svoje potrebe to je samo dokaz da ti sam drkas na taj jebeni iPhone koliko te lozi...
I sta ti kao kad kupis iPhone, kupio si najbolji telefon? Taj iPhone sto imas, i ovaj sto najavljuju sto svijetli, ima senzore...oba kad se sastave nisu xperiji Z1 ni do pupka. Navedi jednu karakteristiku u cemu je bolji iPhone...samo jednu. A razlika u cijeni je 500KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)