Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sat koji će moći identificirati vlasnika hm sumnjivo nešto. Zašto "sat" ima potrebu da identificira ljude? Šta fali starim satovima? Ovo sat za ovce da im pastir zna gdje su u svakom trenutku. Šefe evo me u radim, lažeš p***o ispijaš kafu. Šefe na bolovanju,lažeš locirao sam te u Tučepima. Svi ovi uređaji imaju samo jedan cilj a to je praćenje i prisluškivanje ljudi a oni još plate za to. Mora se odati počast ovoj Americi kako na inovativan način kontrolira glupe mase sa pametnim telefonima,satovima itd.
...niki problem..."zaboraviš" sat u uredu, pa ti plate i prekovremeni :)
Ne ozbiljno iPhone 6 bi trebao imati onu provjeru otiska,mislim ne postoji razumno objašnjenje što će jednoj kompaniji otisak. A google nam nudi one naočale što snimaju šta vidimo i čujemo, ovi snimaju otisak,još malo pa će IDDEEA skupljati podatke o vlastitim građanima preko Apple servisa.
iDildo (slide to start vibrate)
Malo morgen
ovo je prvi i watch koji neću imat' .
http://vesti.kombib.rs/images/slike/2009/08/09/ivar-logo.jpg
jaPad, jaSat, jaNjesra
jedva čekam. pa ne možeš kupit pametan sat nigdje ko da smo u kamenom dobu
Oni kad bi napravili iKurcina, prodavalo bi se, sta god naprave kreteni kupuju. Precijenjeno sranje.
sony ovaj sat ima vec par godina u prodaji, apple je nekad ima inovacije, sad samo kopiraju i trce za konkurencijom, koja kako koja godina sve vise bizi appleu,
Jos jedan u nizu uređaj za koji samo mogu tutorial pogledat :D