Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
support green
really not bad
Najbolji nacin da smanje uticaj na okolis je omoguciti da moze svako popraviti Iphone, ne usporavati stare Iphone da bi se kupio novi pa onda pricajte, do tad ovo je samo suplja
Ne usporavaju stare telefone, to je bio prvi i jedini skandal koji su imali sa iPhone 6, a sad je 14ka izasla. Taj problem trenutno imaju Android telefoni. Imas starter kit za popravku sada, ne znam da li je dostupan kod njih. Ovo za punjenje je dobra ideja, samo se preseravas jer je Apple u pitanju.
kod nas*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Morel to nekako i sa jefinom strujom?
Na skupoj struji radi brze... LoL