Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina naivnih techno debila će kupiti taj mobitel s dvije kamere, iako neće znati ni zašto će im ta druga :))
Ye bo li vas telefoni, sutra prvi maj razanj tranzitor odbojka. To su te stvari kojima se treba radovati.
nemaju sta vise izmisliti sad su samo nijanse u pitanju
jedno jos dvije-tri godine, onda ce pocet hologramske tastature, hologramski skype itd. Svasta se jos ima za izmislit, il je vec izmisljeno, al cekaj dok prvo ovo izmuzu do zadnjeg dolara.
kolko nam stvari nije padalo na pamet prije 10 godina da ce mobiteli imat, a sad se podrazumijevaju?! Da je neko reko 2001-2 kad su se nosale one cigla Nokije da cemo imat smartphone danas sa svim bogovim opcijama, bilo bi ono "ma daaaaaaj". Garant ce uskoro mobiteli postat tanki i savitljivi i bog zna sta sve nece bit. Imaju nauka i tehnologija jos puno toga za pruzit, prakticki beskonacno...
HTC to odavno ima i sada najedanput "SENZACIJA" "INOVACIJA"
Ja imam iPhone 6 i Samsung Galaxy S6 Edge i mogu vam reci da je SAMSUNG puno bolji u svim segmentima od iPhone-a.Zaista ono sto mozete da radite na S6 Edge ni u snu ne mozete sa Iphone 6.Mislim da je vrijeme da Apple pocne da prodaje uređaje koji su jaki i na papiru i u praksi a ne da prodaju vlastiti brend.
ne bih se slozila da je samsung bolji ...imala sam uvijek prije samsung a sad ajfon i po meni je daleko bolji telefon..ima bolju bateriju i funkcionalniji je bez nekih nepotrebnih dodataka ...i sto je najbitnije ne pocne se sam gasiti poput samsunga nakon pola godine upotrebe
Samsunzi su bolji na papiru, po specifikacijama, a za real life ne znam. Ja sam lično poprilićno neutralan i koristim Nokiu Lumiu. Malo jest komplikovan sistem, ali je dosta brz i fluidan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
s tim ajfonom ima da snimam svog ferida dok se seksamo....jedna kamera za lijevo a druga za desno jaje 😂
nemoj sanja da se ljutis nisam onaj stari