Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grasov tramvaj bi u buducnosti mogao zatvoriti vrata? :D
Ajfon kaska otkako njega nema (SJ). Sony Xperia z3 je vec odavno vodootporan.
bogami ne znam za aple ali moj nokia je padao do sada "hiljadu" puta u vodu, pado sa par metara visine na plocice i jos uvijek bespriekorno radi... neunistiv je...
Doci će nekad vrijeme kad će Iphone imati kameru od 16MP ...2050
kao da u moru zivimo pa se pridaje ovoliki znacaj vodootpornosti cc
Ma i ovi sadasnji iPhoney su vodootporni. Ubacis u kesicu za zamrzivac, ulijepis iSelotejpom. Mozes ga onda u sudoperu puniti.
sony cini mi se prvi poceo pa onda samsung na s5, a ovaj novi s6 nije vodotporan, a iphone klasicno kasne 2,3 godine za konkurencijom jos na dvojezgrenim procesorima i ostalom
A Sonyjevi telefoni odavno vodootporni. Mislim da je i ovaj novi Samsung. Ma Aple je sranje...
Momak, vjerovatno koristis Xiaomi ili Huawei. Tvoje misljenje ne vazi.
Jufka....i sta to sada xiaomi ili huawei su sranje jel? Oprobaj pa ces vidit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve to na stranu al kaf izmisle bolju bateriju i za mobitele i za auta nek se jave. sve ostalo je skoro pa nikakav napredak.
sa sesticom su *** mame svima. prejak
Apple masina.