Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam, puno je brate to para. Jest da ima kvalitetu i sve ali je precijenjen. Za te novce se moze uzet dobar Xiaomi pa cak i Samsung i da ti ostane love. Vjerujte mi preko 97% stvari cete isto radit kao na svim telefonima. Al dzaba raji pricat...
Jabuka 🍏🍏🍏
Sto jest , jest iphone is the best! Vrijedi svake marke i nema bagova , stekanja i slicno. Najstariji model je bolji od novijih abdroida, hednostavno razvaljuje, top !
moj glas ide za Xiaomi
Huawei uskoro najbolji
Od samog pocetka androida sam bio korisnik istog, veoma tesko sam presao na ios i imao ogromne sumnje...poslije svega mogu da kazem da vise nikada necu biti na androidu, ne zato sto ne valja, nego zato sto samo najnoviji aparati imaju najnoviji android i apdehte narednih godinu dana...iphone salje svima update, bez obzira na godine starosti...
O stabilnosti ne zelim ni pricati, jer je to dobro poznata stvar, i mnogo sam mirniji, jer je zatvoren sistem i ne ostavlja mnogo prostora za cackanje...takav je kakav je :)
@zaova pa zatvoren sistem i jest za ograničene ljude. Vi se u otovorenom sistemu pogubite.
Kupila iphone 4 nov kada je izasao i jos me sluzi bez ikakvih problema i nemislim ga mijenjat
Dok je ovaca bice i vune
Pa ljudi gledaju da je samo jabuka na telefonu.. njih uopšte ne zanima telefon. Kupuju iPhone samo da se qrče svojoj raji.
Po meni iPhone 8 najbolji iphone do sad,a iskreno koristim Huawei P20 i zvjerka je ;)
Samsung u BiH je glupost kupovati..jer Servis koji imaju je katastrofa..uopste gledano Ako kupujem telefon Ili LG Ili Lenovo..jedini oni imaju pristojan Servis uredjaja u BiH..Apple je precjenjen Ali po pitanhu servisa u BiH je znatno ispred Samsunga.
Moze biti da je prodavaniji ali samo zbog brend. Ostale stvari nista. Nula. Appelovac sam od pocetka ali sljedeci telefon ce da bude HUAWEI.
Ja imam Samsung galaxy s8 i mogu reći da sam prezadovoljan kvalitetom mobitel je 100 puta ispao jedna četvrtina displeja je crna a ostalo razbijeno staklo mob radi i dalje kao singerica
ja od S6 prestao vise da pratim...
iPhone 8 na vatrenom testu ►https://www.youtube.com/watch?v=YxKfUCTNcSA