Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA trlja ruke...
Ti fkt misliš da oni već ne snimaju "lice" na androidima i ajfonima? Druže, CIA trlja ruke od kad je prednja kamera prvi put viđena na nekom telefonu :)
6. I 7. Uzeli otiske prstiju. 8. Sliku
e zamisli ugojis se ako si mrsav ili smrsas ako si debeo i onda zbog deformscije lica imas problem koristiti telefon.....tztztztz
e a cuj ovo, zamisli zgazi te kamion i ubije na licu mjesta, glava ti pukne ko lubenica, i onda imas problem koristiti telefon.....tztztztz
S obzirom da smo statisticki (ekonomski) najgora zemlja za ziviti, nako prezentacije I phone-a, sutradan na stolovima kafica uz kafu i kiselu vodu cemo vidjeti ovo cudo!
Za nas Bosnjake je Ajfon 8 nedostizan san kao i Una i Sava
Najbolje nacin swipe ili eventualno finger scanner
Prepoznavat ce ko i u samsunga, po dani extra a po noci patnja.
Da budem realan po meni je otisak prsta vrhunac, sve ostalo je vise manje glupost, imam i ja senzor za otisak prsta, stvarno radi dobro i mozes registrovat vise prstiju, ali to ja nikada ne koristim, nemam nista na telefonu sto bi trebao zakljucati, a ako mi ga neko mazne on ce njega lako otkljucati i ako je zasticen, izmedu ostalog ako ljudi imaju nesto opet on je dovoljan, a ne izmisljaju iris, face detection itd, bezveze.
Ovo me strasi vec. Potpuna kontorola i spijunaza. Lici mi na one apokalipticne SF filmove ...
Sramotno, micka im paterina, dobar ali skup. Hoce ko kupiti sedmicu 32 gb, crnjo, sa Apple zastitom, sedmica 750, ojra naravno, plus 50 ojra zastita. Crni neda se gledati, sve skoro novo, nema nikakvih ostecenja.