Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno mi se samsung nije mogao puniti dok nisam prihvatio update
nisu ljudi zvijezde, da mogu vijekovima zivjeti
Imao sasunga,LG ,Sony ranije ali mogu slobodno reći da 6S raketa za sve ostale.
https://www.youtube.com/watch?v=3t6D_T2suu4
Razlika izmedu njega i najnovije iphone minimalna a cijena maksimalna....uzimaju raju lopatom
nije tacno. ne koristim iphone pa da ga branim, ali je razlika ogromna.. Mozes reci da ko god ima iPhone 10 ne treba kupovat najnoviji ali sestica je kilometrima iza novijih iPhonea. Kamera nigdje veze, cip zastario, nemas displej preko citave prednje strane.. Kvalitetniji ekran na novim iphone-ima itd..
Apple-u se to može jer imaju svoj vlastiti (nad)sustav kojeg sami kontroliraju, sto nije slucaj s androidima. Btw ovaj 6s , koristio sam ga 2 godine, baterija traje sat ipo a s nadogradnjom na ios 13 se svako malo rusio i gasio, instalirajte slobodno ios 14 i gledajte kako baterija curi za 20 minuta.
Trenutno koristim ovaj telefon na skoro pa zadnjem update-u 14.5.1 i mogu reci da leti. Neki dan zamijenio bateriju ( originalnu naravno ) i radi telefon kao munja. Baterija je generalno mala, ali traje 4 sata screen on time, sasvim dovoljno, nekad moze i vise naravno.
Jedna od boljih stvari kod njihovih uredaja jeste podrska istih koja traje po 5-6 godina ako ne i vise.
Pa ovo je prvi put da su produzili vijek uredjajima, nadam se da ce ovo od sada biti praksa, iPhone 7 je samo trebao dibiti ovaj update, dakle iOS 9,10,11,12,13,14 i sad 15, 6 punih godina, a vjerujem da ce sve aplikacije na njemu raditi jos najmanje 2-3 godine nakon update-a.
A sta ljudima znaci ta podrska? Telefon radi i sa i bez podrske.
znaci svaka im cast na ovome, nesto sto velika vecina ostalih proizvodjaca sa androidom ne bi uradili niti u ludilu. presmijesno da mobitel kao samsung galaxy s21 ultra ima zagarantovane samo 3 godine updejta