Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUDUCNOST JE NOKIA SA WINDOWS 8.1 CYAN I CORTANOM, SVE OSTALO JE DJECIJA IGRA! Windows telefoni su daleko najbolji i bez konkurencije. Osim toga, najbolji modeli kostaju puno jeftinije od konkurencije i ako neki imaju i po 40 MP foto aparate.
Ekran ogranicen kao balkon......
iPhone pravi najbolje telefone ali ja licno preferiram SAMSUNG iz vise razloga: veci ekran, vise jezgreni procesori, i sto je najbitnije nema glupog iTunes kad uredjaj spojite sa racunarom, mogucnost nadogradnje memorije micro SD karticom, zamjenjiva baterija, jeftini od iPhona, a da ne govorim da je Android bar meni mnogo pristupacni i jednostavni od IOS-a ......
Ma drama, to još niko nije na svijetu napravio. Prave inovacije iz Apple-a. Kad će Samsung napraviti ovako nešto. Uh ja smetnuo, sgs2 je imao dual core. ;)
Ako Budes malo "surfao" vidi Ces da je Apple medju vodecim proizvodjacima: - imao prvi dual core procesor - imao prvi quad core procesor - imao prvi procesor na bazi 64bitnog sistema Samsung jeste jeftiniji Ali nikada nece imati bolji Hardware od Apple-a. I jos nesto, sto sam naucio od zene koja je Dr. -Ing. iz elektrotehnike: ne mozes reci da je dual core sporiji od quad cora!!! Moguce je napisati algoritme koji se ne moraju paralelizirati, nego koji rade iterativno bez paraleliziranja. Samim ti: sve je do matematike odnosno matematickih operacija koje se koriste prilikom pronalaska i razvica cipova. Dakle: moguce je naci matematicke operacije koje jedan matematicki Probelm brze rijese bez paraleliziranja. Osim toga: ako koristimo 64bitnu strukturu, onda dual core ima istu brzinu racunanja kao o quad core od 32 bita. I na kraju: sve je stvar ukusa! Ja sam sa Mac Bookom i iPhonom prezadovoljan, a imao sam Samsung S3 i S4. Ko jednom predje na iPhone, sumnjam da ce ikad uzeti Samsungov mobitel.
Recite sta hocete ali iPhone je definitivno mobitel buducnosti. On nista nema, ali CE sve imati!
oni ako ne poboljsaju bateriju nikad ga necu imate punjac moram da nosim i na posao i u autu i kuci super tel al baterija katastrofalna najveca mana
BUDUCNOST JE NOKIA SA WINDOWS 8.1 CYAN I CORTANOM, SVE OSTALO JE DJECIJA IGRA! Windows telefoni su daleko najbolji i bez konkurencije. Osim toga, najbolji modeli kostaju puno jeftinije od konkurencije i ako neki imaju i po 40 MP foto aparate.
Ljepotica dana - "Lily Aldrige ce vas ostaviti bez komentara" Pa ostavice nas bez komentara, kad ste ih zabranili
Mozes zamjenit bateriju, samo moras odsarafit poklopac