Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja cu da ti odgovorim dragi momcicu.....Te pare sto si mislio dati na extasy uplati na e-kupon za momka ovog kojem je potrebno lijecenje i koji se trudi da zivi,koji nema tu privilegiju kao ti da svoje zdravlje narusava namjerno i da kvari ono sto mu je Bog dao. Njemu uplati 10 KM,ukoliko je ta tvoja bobica i vise para onda uplati toliko. Sutra ranom zorom otidji na Kosevo, mozes i u Vojnu i pogledaj ljude koji se bore da izadju iz bolnice i prosetaju jos makar jednom prije nego sto umru,koji ce Novu godinu proslaviti u krevetima sa medicinskim sestrama okolo i infuzijom prikacenom na njih,koji sanjaju da pojedu krisku hljeba kako Bog zapovjeda.Vjeruj mi da ces 31.decembra biti kao na drogama kad skontas koliko si sretan sto uopce imas s kim slaviti i sto si u stanju da stojis na nogama i radujes se ;) I usput @zeljo ..... LIKE :D
A Iphone 6 će imati displej veličine 32 inča i neće moći stati u džep.
u mene na selu toga nema,,,
@answer me Ekstazi je halucinogena droga koja ima niz nezeljnih posljedica koje mogu zavisiti od dooze ali nije obavezno. imas na int vise informacija o extaziju (LSD-25, Psilocibin itd) a ako se odlucis da konzumiras preporucio bih ti da bar neko od jarana ostane normalan. U slucaju \"ne daj Boze\" da moze hitnu pozvati. Pozz i sretno :)
Prije nekih desetak godina kada je odlazak na party i slusanje techno house muzike bio vrhunac izlaska svi smo gutali bobe i kojekakva sranja...Krenes sa jednom bobom, zavrsis na pet...Usput probas speed,kojekakve tramale,ako si sretniji i bogatiji kokain, a uglavnom se svi presaltaju da heroin...Klasican put jednog narkomana....Probala jesam, bilo mi je ok...Ono sto nije ok to je onaj osjecaj kada se ujutro pogledas u ogledalo...Izgledas bljak :(((((,a ni na tom partyu neces izgledati zadivljujuce, osim ako nemas za cilj da imas razvaljene zjenice, nekontrolisane pokrete i preskakanje vilice...Nimalo fancy prizor...Nedavno sam otisla na jedan party i vjeruj mi da sam na njemu zatekla istu postavu koju sam ostavila prije deset godina, samo sto su obukli drugu garderobu...Pretpostavljam da si mlad, pa ti savjetujem da zivot usmjeris na korisnije stvari,jer jako dobro znam sta pricam (bila sam godinama u braku sa narkomanom)...
3310 zakon!
kom
@ answer me Ma furaj u Švicu i uzgajaj travu...:):)
duvajjjjjjjjjjjjjjjj
@nadimak Da je vise ljudi k\'o ti, drugacije bi sve bilo, al nas narod ne bio takav kakav jeste, da odmah ne podbada, vrijedjajuci ljude drugacijeg misljenja i nacina vodjenja sopstvenog zivota, a znam da za bobe treba dosta tekucine, al da Bog da voda, zato sam i postavio pitanje, cim mogu zaljevat bobe,a da nije voda i u kojoj mjeri?
Popij sine extazi, pusti ljude sta pricaju, ti si samo svoj i samo je do tebe sta ces raditi sa sobom. Moja glava samo mene boli, ne boli ni mog tatu a ni zenu mi, ni djecu, a bogami ni mog dilera. Hajd, bice dobro za novu godinu, ponesi dosta vode i ne uzimaj nista drugo, Sutra ce ti sve biti sivo ali prodje to brzo.
@@jobs nisam znao da si gej, trebao si davno reći da voliš MAERA hahahaha
..... TI MA.ER !
\'ebo vas ajfon !!!
Pise \"malo iskusniji\" , a ne iskusan, ne izvlaci iz konteksta kako tebi odgovara, a s druge strane, mislio sam da ti nategnem prsljenove, ali to je tebe, kao tipicnu danasnju zensku personu asociralo na sex, dakle draga moja stice se utisak da bi dala vrlo rado , pozzz
iskusni momci ne natezu :DDDD a posebno ne pitaju za sex preko sarajevo x-a ....dakle ne bi ni to mogao moj zlatni djecace :)
@enna.m. Pa bil te makar mog\'o nategnut, s te sam strane malo iskusniji