Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična vijest za pap.ke u trenerkama. Kupiće dva u dvije boje i staviti na stol u kafani dok se igraju ključevima nekog auta od renomiranih njemačkih proizvođača.
al ti bi rado bio taj papak da mozes
ovi u Kljix-u imaju informacije prije Applea. tamo neko dijete napravi zahebanciju video sa 3d tastaturom na stolu koja hologramski izlazi iz kobajagi novog iphonea, a oni prave clanak \"revolucionarni izum kompanije Apple, hologramska tastatura najavljena u patent institutu u celjigovicima\" . . . trebali ste se preimenovati u Kaks.com bolje bi vam stajalo.
dedžal, antihrist, antikrist i violator koriste iphone...
Iphone forever
prije pravili cigle, sad prave daske
a ti pozurio da komentarises tugo moja :)
hahahahahaha, kralj si. Pored toga i suncane cvike su nezaobilazne.
ovakav telefon dzeko ima vec godinama
Hahahahaha :-) Legendo
heheheh majke mi si mi popravio jutro svaka cast
http://dobitak1x2.wordpress.com/