Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nemam nijedan model i nisam nikad ni im\'o.
ovo je vijest od jula prosle godine.
Ponosni user MacBook pro, najnoviji model.
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Haj nemojte se provaljivati.. Ja gledam na stvari objektivno, imam uredjaje i Apple-a i drugih proizvodjaca, ne kupujem samo jedno, a mrzim drugo.. Apple pravi fenomenalne stvari, dizajnom uvijek ispred ostalih, sa tehnologijom koja u 95% slucajeva funkcionise savrseno. Negativno je zaista sto su precijenjeni i sto je uskracena puna kompatibilnost (vecina koristi windows na mac-u, sto je kontradiktorno, al hajd). PC je realno, puno kombatibilniji, jaci, jeftiniji, puno vise dobijete za svoje pare, ali nije toliko prepoznatvljiv kao brand,jer imate siroku paletu proizvoda, sto je i poz i neg. Ali evo primjer, bavim se digitalnim vizuelnim umjetnostima, trebao mi je laptop koji moze bez problema da ispuni sve moje zahtjeve, za sta je potrebna odredjena snaga. Sto se tice Apple-a, tu u obzir dolazi samo Pro, koji kosta 2700KM (najjeftiniji 13\"), a za nesto manje para sam uzeo Toshibu sa i7 QuadCore, 2GB GeForce, 8GB RAM, 17,3\". Mac slicne konfiguracije kosta vise od 5000KM..
appel je smece, sad ce se opet ovi naivni dici i reci nikad nisi imao nesto od appel, za informaciju imao sam iphone, imac, macbook i ipod i jedino sto je kako treba kod appela je ipod ostalo je smece o iphone da nepricam bogu plakat,
Koji si ti glupan... Vjerovatno u životu nisi sjeo za Appleov kompjuter.... Papčino !
apple je mrtav za idiote koji hoce da plate tolike hiljade za komad sranja da bi se hvalili kako imaju apple, glupi ste shvatite
Nemam ja para za ovu tehnologiju...
Kad bih jos lapotop imao broj mojih dnevnih kometnara bi drasticno porastao.
Apsolutno precijenjen komad tehnike.
Ja imam posljednji model. Kvalitet i baterija odlicni
Imao par komada crni i bijeli, lose su uradjeni skroz, platika na rubovima puca, i cesto stradaju maticne ploce...