Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa onda dobiješ napad panike jer ćeš dobiti obavijest da ćeš imati napad panike i prije vremena.
Koje je vrijeme? Uh, vrijeme je za napad panijke..
Ma ja i indijanci su vjerovali u šarene stvari al brate ovi današnji sitni plastični proizvodi zarade na naivnim masama pregršte i pregršte lakih para nez imalo truda. Al tako je danas budala je pametan a pametan budala. Kako bi taj mali sitni sat samo na kolovoz pa podpeticom da mi ga džabe da. Od zarade na 1om satu se u africi hrane godinu.
U slucaju napada panike, ako ste u mogućnosti hodajte sto brze, ili trcite, razgovarajte sa ljudima ne stidite se reci da ste dobili napad, pokusajete misli skrenuti brojanjem do 100 i dubokim disanjem, ili pozovite jagomira jer imaju strucno osoblje
Prosto ne mogu da ga iščekam
samo tenkre može nosit ove četvrtaste satove......ok, okrugli, to je već druga priča......
Samsung Watch odavno ovo već ima.....cccccc.......a usput................Huawei je najbolji mobilni na svijetu .
ma tako je brate 👍 Huawei je -gala socijala-. Budi realan.
Moze li predvidjeti kad ce Solak i Fikro u ćuzu?
U danasnje vrijeme, vecina od nas ne zele vidjeti ni sada ni krajem godine!
to bi kod moje žene prigorilo