Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO SE ESTETIKE TIČE BRATE OVE RUBOVE DA MU SAMO SMANJE NA ZASLONU EXTRA BI BIO,AL IZGLEDA TO IM JE SLABIJA STRANA.A INAČE IPHONE JE STROJ.AL JE SAMSUNG MENI EXTRA
Super su oba :D
Realno ,najbolji mob na trzistu... Mozete kenjat kolko hocete, al je tako.
Za iPhone je puno i 5GB. Niti ubaciti video ko covjek, niti MP3...nizasta. iPhone je za pedere.
to si glup i nemozes si priustit iphone imas sigurno neko smece sa pijace
Imam u kuci 2 iPhone-a, nista ne govorim napamet. Bilo sta da se ubaci u mobitel zahtjeva OBAVEZNO racunar, OBAVEZNO iTunes i OBAVEZNO dosta vremena za dangubu.
jos prskana pa opet gnjila jabuka,mogu kupit i nikad ovo gofno uzet necu,mozda onako samo da razbijem!!!
Logicno, neka svako razmisli kad uzima tel, 16 gb nemoze biti ni za osnovne potrebe, jer ti vec sistem uzima 5, 6 gb, sto znaci da ti ostaje 10 gb koji nisu nista za danasnje aplikacije koje zahtjevaju jako puno, 32gb moze jos proc a i to nije savrseno, dok bu 64gb bilo idealno.
opet neki lik kojem je prioritet imati dobar mobitel nego imati hljeb u kuci 😂 ja imam 2 GB i služe mi u potpunosti i muzike i slika i svega ne znam na čemu VI furate te 32 GB to je samo za furku i hipstere.
Slazem se potpuno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e vake cemo mi koji radimo u ministarstvima dobit dzabe o vasem trosku pa da se moremo s njima kurcit kad vikendom odemo u rodna sela