Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Iphone 6 vrijedi svakog feninga,vjerujte mi.Imam firmu s 10 uposlenih i odlucio sam da svakom od svojih radnika kupim Iphone 6 i izbacim racunare iz biroa.Dobit cu puno vise na prostoru a povecat ce se se i produktivnost za 50% koliko je Iphone 6 brzi i fluidniji od racunara s i-7 procesorom i 16gb ram.Birou zatvara u 15h a od 16 h pocinje da radi kao gaming studio,iPhone 6 ce da mijenja PS4,djeca ce kao luda da dolaze i igraju najnovije igrice na njemu.Sat ce da kosta 5KM.A za vikend cu svoj Iphone 6 koristim za snimanje utakmica za Face TV,naravno u FULL HD.
sminkeri klicu i daju pare i prave apple jos bogatijim, sad ce umjesto 135 zemalja, biti bogatiji od nji 152 .
iPhone je sminka samo u siromasim zemljama. Nijemac najskuplji iPhone zaradi za ok 11-13 dana, prosjecni Bosanac za iPhone 6 plus da 128 GB mora da radi 3 mjeseca. Prosjecni stanovnik New Yorka zaradi iPhone za oko 4 dana, a prosjecni stanovnici Osla ili Ciriha za 3-4 dana.
sarajevo sg - na stranu sve, iphone nikad nece dostici slobodu koju daje android . tu ti za dodavanje novog kontakta treba odobrenje hApple-a ! neka 'fala .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ova 3 dana, Androidovci su restartovali svoje telefone jedno 15-25 puta, hahahahahahahaahah.
U OVA 3 DANA HILJADE iOVACA IZVRŠILO SAMOUBISTVO NAKON VIŠEDNEVNOG POKUŠAVANJA DA PROMJENE TEMU NA iSHITU.....MODNI DODATAK, A NE SMARTPHONE ;)
@meth XXI Znaci ti si jedan od ovih sto stalno restartuje svoj Android telefon. A i ocito si jedan od balavaca koji ne znaju kako da ugase Caps Lock.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
STa ja imam od toga sto su oni 10 mil prodali?
ni meni a ni tebi ne ide u djep :D
Prema berzama u New Yorku i Londonu nekoliko desetina gradjana u BiH ima dionice Apple-a. Svako ko ima iole para i investira u starost ce kupiti dionice jakih svjetskih firmi, pa ce tako i nasa "elita" da profitira od dividende koja je oko 15% ulozenog novca u dionicu. Dakle: ko je ulozio 100$ u dionicu dobice za 3 mjeseca 12$. Ko je pare ostavio na Banci dobice 1 - 2.5$, dakle 6 puta manje. E sad Skontaj kad ulazna 1.000.000 $ koja je to razlika.
DOBRO DOŠLI U 2012-tu. http://www.businessinsider.com/image/54117739eab8eaa42925dd35-857-598/screen%20shot%202014-09-11%20at%2011.17.46.png
Koliko su Iphone-a prodali u Bejha al kopija ?
A boga mi i kopije idu ko halva.
Seljaci ko im jeeebe mater ne zivi se od - i od +-eva ko im jeeebe mater jarane.