Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je reci Samsung S3 izasao 2012 (nov kosta 300KM) Apple iPhone 4S izasao 2011 (polovan kosta 250-300KM)
https://www.facebook.com/MaximumPcVisoko
Ljudi ba zna se sto je najskuplje to je i najbolje to vam je isto polivena bez luka i polivena sa cevapima ccc kako vam ba nije jasno vise komplexasi iskomplexirani zajedljivo ljubomorni
Ma isfuro Samsung raji, a puko po cijenama ko iPhone. Isto te košta jel kupio novi Samsung il novi iPhone, tako da će onda raja radije kupiti iPhone za te pare.
Kinezi polako ali siguno zauzimaju sve vise trzista , nude isto za puno manje para
Koje isto, matere ti?
Lenovo K900, Lenovo Vibe Shot, Huawei Ascend P7 samo neki od mnogih, mozes sa istim sve sto i sa trenutnim modelima Samsunga, LG i iPhona a o cijeni da ne govorim
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
meni je ovo s telefonima sve skupa dopizdilo. Dosadili su s ovim vijestima i bogu i narodu.
...lud je onaj ko sve ovo poprati
Kada se uzme u obzir da je 1/3 iphona Samsung a druga LG ispada da je Samsung prodao vise smartphona makar djelova Samsunga.
Samo sto ce se to sad promijeniti jer je izašao Samsung S6 i povećat će im se prodaja vjerovatno. Ova razlika je nastala zbog izlaska IPhone 6..
Formula uspjeha Apple-a je jednostavna. Oni su svoje proizvode, usluge, pa i marketing skoncentrisali samo na idiote. Takvih je danas vise nego ikad i nije ni cudo sto im biznis cvjeta.
Nisam rekao da je dobar, ali da je bolji...JEST.
Sa razlikom da Apple ima jedan model u 2 varijante, a Samsung ima gotovo 5 modela koje prodaje. Apple rocks! ;-)
@aktivacija Ako je Apple toliko los, zasto onda 2 najveca i najbitnija europska tehnicka univerziteta koriste vecinom Apple kompjutere? Gotovo sva oprema na katedrama za kompjutersko i softwersko inzinjerstvo na Tehncikom univerzitetu Minhen, Tehncikom univerzitetu Bec i ETH Cirih koriste ISKLJUCIVO Apple proizvode.