Opsjednuti dodirima
0
Apple predstavio miš bez tipki
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista nije dzaba skupo :)
Pojam \"zvijer od PC-ija\" je veca podvala ako cemo posteno. Sve do jednog kad tad pocnu crkavati nevezano za OS a i skupoca Maca je mit svakako. Znam jer isto tako dugo radim sa obje varijante. I sta sad? :) Ako mis radi u pola kao sto izgleda, onda je odlican.
Mislim da je ovo pravljeno prema ruci Nazifa Gljive. Vidi se prefinjenost...
Imam iMAc 24\'...poslje PC-a kao da sam dobila novi zivot... Tako jednostavan, tako cool i nikada problema NI SA CIM... Virusi, zdraoooo..:) APPLE 4Ever
apple 4ever :):):)
Apple je najveca podvala u istoriji komp. Za te novce mozes kupiti zvijer od PC-a, plus jos guta dodatne opreme, plus win7 da si dugo rahat. Znam jer dugo radim sa obje varijante. Hajd cao.
Ne bih ja ovo prihvatao bez Dodikove saglasnosti. Sta kaze Dodik, jel ovo moze bit osnova za razgovore?
uvreda za plemenitu zivotinju
iPod, iPhone, iMac, MacPro, MacTV... Jednostavno, \"Apple\" je ZAKOOOON!!!!!! :-)))))
glupi ste ko konj... pardon kao konji.
zaboravio si \"ne pismeni\" hahahahaha
E nek si mi ti pismen, rodila te majka :))) Odavno u manjoj recenici nisam vidio vise gresaka. Cak sam pomislio da se salis...
mighty ili magic mouse skoro isto sranje :D
@klotz deder se ti prvo vrati u skolu i nauci pravopis, pa onda nesta kaki \"svesu tito\" ma sta moj lektoreeeee
ah moj jarane svesu tito ne pismeni balavurdavi!