Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@el nino Sine moj, iPhone je dobar mobitel..al najbolji je samo onima koji ne znaju da postoji bolji ;) Evo za primjer moja skromna Xperia Arc. 1) ukucaj na youtube test kamere i vidjeces da je sramota koliko je bolji ARC..u videu su skoro pa tu negdje ali u fotografijama iPhone je ko prosječan SE (recimo k800) ;) 2) pominješ neko stabilizovanje sistema? Sistem ne može biti stabilniji, rootovao sam mob za 5 minuta i piči ko lud, prijatelj mi ima iPhone 4s i sto jest jest - lijep displej ali brate kad ja razvijem mkv na svom Bravia Engine čovjek fino svoj mobitel u kesicu i u džep - da se ne sramoti ;) 3) Kad cujem da neko sa iPhoneom prigovara android phoneu za bateriju odmah znam da nije ni imao android-based mobitel. Prije sam imao Xperiu x10 koja GLATKO 3 dana moze na bateriji raditi..posljednjeg dana ostalo mi 27% baterije a isla je noc, mogao sam komotno do podneva CETVRTOG dana koristiti mob.. 4) Dizajn Xperie Arc je samo 4puta bolji od lopate iPhonea :)
malo si se uzivio druze....izbi iz tebe geek-oca
pitanje? @ Mozes u posti uzeti micro sim a mozes i sam napraviti od svog SIM-a ! Tuzlak@ Lud si kume, kod nas je 4s 1300 km a ti jos uvijek 4-tvorku prodajes za 1200 hahha pa smijesan si ! ;)
jedno pitanje, ovaj iphone koristi mikro sim karticu, postojel uopste mikro kartice kod nas, ako nepostoje sto onda dzaba da razgovaramo o iphone? iphone je i onako za one koji zele biti moderni itd. ko zeli funkcionalnost to treba android pricam iz iskustva, iphone dao rodaku, htc rules!!!
mogu ti ja nabaviti, ali postoje tri uslova: 1.) cjena je 1200 maraka 2.) moras cekat do januara 3.) moras doci u tuzlu po iphone
@haha taj phone ne vrijedi 1000$, vec nasim 1000+km, to je samo kod nas toliko napucana cijena, zasto ne kazes mane androida? baterija ako ti izdrzi jedan dan, car si, moras mjenjati kernele, custom romove, root.ati mobitel, nebi li ga ustabilizovao i dobijo koji minut duze trajanje baterije. iPhone ima najbolji OS, optimizovan, a i baterija traje duzze od bilo kog android phonea, aplikacije, igrice rade bolje na iphoneu neg na android os.u, svi su se smijali appleu sto njihovi prozivodi ne podrzavaju flash, a vidi sad, da je Jobs ziv, kako bi se sa vama sprdao. ovo sa baterijom ce kad tad ispraviti, sve je to do OS.a radije cu dati 1000km na jedan kvalitetan mob, neg na jedno neoptimizovano ßranje, i nisam apple fanboy. NOKIA SYMBIAN FTW !!!!
imam telefon
Iam li neko da prodaje fabricki otkljucan iphone 4 ??? Da je nov ???
to je taj mobitel koji vrijedi 1000+ $. to je taj \"svemoguci ajfon\" na kojeg se toliki glupani lijepe. HALO BA, u 21. vijeku uzmes telefon za 2000km sa tolikim greskama. a jedan galaxy s2 na trzistu. koliki ret.ard moras biti da to uradis?
@mufljuz sta ba ti imas
ajfon je epitaf ljudske gluposti i moronluka - 1000 maraka dat na polufunkcionalan felerican uredjaj samo da bi svi rekli WAAAAUUU... halo, sms i dosta... geografiju imam u malom noktu, poznajem vise jezika - i ne treba mi ajfon da potvrdi i izmjeri stepen moje i bilo cije gluposti i pameti.
ima li sta za ovaj moj k800 ? :D
a taman mislio napisati kako je cudno da se ni jedan android fanboy nije javio
imam i ja rijesenje uzmes iphone i bacis ga u smece, gdje i pripada
Opet nije rijesen problem baterije, ni sa 5.0.1, radi se izgleda na tome. Pratite malo bolje pa onda izbacite informaciju...