Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupit ću dva, nek komšija Hamdija crkne od muke
Jesu debilne cijene definitivno, ali sama AirPods kompanija je napravila 4 milijarde dolara zaradu od prodaje slusalica. Bez Iphonea i ostalih stvari. Tako da ima uvijek budala sto ce kupit.
A zasto je neko budala ako kupi kvalitetne slusalice sa fantasticnim zvukom?
Pišaj po sirotinji
AirPods made more money in 2019 than Twitter, Snap Inc., Spotify, and Shopify combined.
Sve dok je ovaca, nece falit vune...
@Hocu_Da_Budem_Bogat Ako misliš da se za slušalice isplati dati 500$ zapitaj se koliko si inteligentan.
Vrhunska cijena....
Slusalice su u principu skup dio opreme (zavisi za sta se koriste) Studijske ili high-end hi-fi mogu biti par hiljada dollara. Prodavali su i prodaju Beats (Apple vlasnistvo) pa ste ih svi zeljeli i kupovali (nazalost, najvise dupljake). AirPod Max nisam probao i nisam relevantan da ocjenim kvalitetu zvuka, ali je kvalitet izrade sigurno vrhunski. Jer su ove "male" AirPods nevjerovatne! Jako je bitno znati da Apple za ovakve proizvode bas i ne zeli da ih bas svi nosaju!
žele da ih ti nosaš ;)
@WalderFrey kao i njihov pro monitor xdr, svi se uhvatili cijene stand-a od 999$ a niko ne prica kako za taj novac nema boljeg monitora ma ni u rangu do 10k $. Naravno za ljude kojima je potrebam color accuracy
AirPods made more money in 2019 than Twitter, Snap Inc., Spotify, and Shopify combined.
koji debili, cuj sluske 550
I ovaj Apple treba vise jebat, pohasili su ascare.