Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas 3G nema 98% u BiH pokrivenost.
Bh telecom - u korak sa vremenom.....90tih!
U Svicarskoj ima problema sa 4G dosa mijesta gije nema singnala. Sad postavljaju stakleni kabal za brzi internet Swiscom drzavna firma koje do 2020 godine uradit svu Svicarsku sa novom digitalimi tehnologimo. Swisscom naplaciva pretplatu za kucni 30 km za mobili 30km sad su pusliti lijni da nista nekosta svi oni ista mafija samo uzimsju ogrone pare od naroda .
moram na google translate
Ado 1980 Jesu djeca pojela tipke na tastaturi
Sta je to "celularna konekcija"?
Neki ljudi ne znaju naći 3G na svom telefonu... vidio svojim očima... 😱😵😲 P. S. Mlađi od 25...
Samsung davno prekuco to.
Kako sam samo iskompleksiran da mi je novi iphone pa makar hljeba ne imao!
u pola BiH ni 2g ne radi kako treba
Apple sigurno daruje gratis dilda ovim Klitoris novinarima (i tu ne mislim samo na žene što tu rade).
bespotrebno totalno, ovaj vid napredka je toliko fiktivan i zamisljen samo i iskljucivo zbog zadovoljavanja "inovaijskog" principa poslovanja da bi se trzistu ponudilo nesto novo i izvukla nova kolicina novca koji i onako ne postoji. pitanje je dana kada ce sistem u kojem zivimo da se urusi kao kula od karata