Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brojač ne pokazuje pravi broj, tako da je sama igra namještena. provjerite tako što ćete na onom linku pritisnuti F5 i brojač se restartuje ..
ponjamke se ja njima na taj super potez i to fantasticnu svotu do pisljivih 10.000 dolara (u bonovima za *ebene aplikacije).. jesu se razvalili nema govora... jedna korporacija koja je teska desetke milijardi dolara.... cofuti, dabogda propali.....
Joj da imam tu I jabuku da skidam mozda me i potrefi
da treba ja da platim izvukli bi me a ovako nema nikakve sansee :D
hahahha gluposti
Niste napisali da će pobjednik dobiti 10000 američkih dolara na poklon kartici za App Store. To znači da će moći samo da kupi sebi software za te pare :)
Pojma ti nemas.
Odlican marketinski potez za pisljivih 10.000 $
Hahahh, ni u ludilu cak i da imam ovaj Ipoop. Sace brutalci da se nakupuju glupavih aplikacija u nadi da ce dobiti 10.000$. Ovo je samo jedna dobra reklama da oni zarade, a 10.000$ je maciji kasalj.
Da daju u KM-ovima, pa hajde, aa inače, dolare ne primam :D