Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li sad AJfon šes + past na 3 joje ??
znaci za godinu :)
Gledam neki dan iphone 4s 450KM nov, dok on padne na 3 joje mozda ces se i ozenit :P
a nasli tuzakat samsung, samo da bi pokvarili uspon istog, ali danas su ih pretkli mnogi, samsung, sony, htc, sve su to bolji proizvodaci od apple-a
A nista novo i od klix pravopisa....
Moram i ja ratu kredita,pa nikog nije briga :D
kad se vuza uspostavi, to je to nema dalje
pa svi kradu, apple ,microsoft, samsung... jedni od drugih i tako u krug.
Nista strano al koliko su jadni govori podatak da su tuzili Samsung za "patent" Klizni da otkljucas...
300 percent hike in prices of Apple products http://satirelife.com/index.php?id=194
Ne postoji gladnija firma od Apple-a. iPhone samo za budale.
za debile kao sto si ti Nokia 3310 hahahah
Apple je glupo mrziti, npr ja mrzim i Rooney-a, a dobar je igrac.. Ali od kad znam za apple, znam da se kite tudjim perjem i to prodaju za x10 cijenu. Prije nego je izdat prvi iPhone, sve vodece kompanije koje su proizvodile mobitele su potpisale ugovor, da niti jedna nece dodati neki ( vec tada otkriveni patent) .. te tako postati najprodavanija marka mobitela.. nego da ce lagano, godinama, uvoditi patent po patent za svaku marku mobitela.. U tom proizvodjac preskupih racunara i mp3 playera od 699$ napravi i prvi mobitel.. sta mislite jesul postovali ugovor koji su potpisali svi ostali glavni proizbodjaci?
znam da je dosta efikasniji i efektivniji IOS.. ali su mi Apple korisnici opet smijesni zato sto koriste uredjaje sa tim brendom ne iz razloga sto su dobri, sto je ios bolji od androida.. nego zbog toga sto Paris Hilton i David Beckham imaju iPhone a ne LG ili Huawei.. i vole Apple sto je to statusni simbol, da mu je realna cijena nebi bio toliko popularan..