Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto nema mini... mnogo su bolji manji telefoni, ovako kao da ciglu nosis
Izgled promijenjen ostajem na 13 pro max 😊
i to sve za samo 2699 KM
A onda samo jos 12 rata po 399KM
Ti mozes danas napraviti Iphone koji ce imati performanse onoga koji ce izaci 2025 godine ali neces jer bi tako unistio svoje godisnje prihode od budala kojima prodajes isti uredaj svake godine sa +5% boljim performansama.
pa jarane tako ti je ne samo za Iphone nego i za sve ostalo i za sve ostale brandove.. od masina za sudje, televizora do frizidera i klima... na tebi je da shvatis da ti je dovoljan jedan telefon svake 3,4 godine i to je to. I
Imam SE zadnju verziju i zadovoljan sam. Samo sto je bio ipak skup i ako je kao neka niza verzija. Nisam ljubitelj appla ali nikad problem nemam sa telefonom i to je razlog zasto ga koristim.
SE odlican i kompaktan samo je baterija problematicna, a sve ostalo super
Iz supljeg u prazno. Preskacem i 14ku, ostajem na 11ci i cekam 15ku.
ili nemas para 🤣🤣
ostajem na xs max 😄