Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni moj Librem 5 stize uskoro. Ko zna koristiti tehnologiju ne treba je se bojati. #humblebrag
vise ce ih umrijeti od infarkta (kada procitaju da su bili "u blizini" zarazenog) nego od Covida
Ono prate te svidjelo se tebi ili ne... Što je najgore ovo je tek početak...
@bloodyduke Ne seri. Prate te od kada si se rodio. Ne seri!
Ček ček da se onaj satelitski Internet aktivira nećeš moći da prdnes zapamti sve ce biti kao u niskobudzetnom nsf filmu
Spijunaza, zaboli me za vasom koronom i aplikacijama.
Sve oni prate i špijuniraju, ali bitno je da su napali i pokušali ugasiti Huawei, samo zato što im ovi nisu dozvoljavali da u svojim telefonima ugrađuju njihove špijunske komponente.
Pa svi vide da je ovo duopol ja se nadam da ce u skorije vrijeme izaći neki treći ili četvrti igrač sto je u najboljem interesu korisnika ali čim se pojavi i najmanja naznaka da bi neko mogao razbiti ovaj sistem desi se sta se desilo huaweju sljedeći na listi je xiaomi živi bili pa vidjeli....
Xiaomi nije svjestan da su oni sljedeći. Sve što potiče iz Kine, Amerikanci će pokušati ugasiti. Evo zamalo i TikTok ne ugasiše. Bez ikakvih valjanih razloga i dokaza. Tako optužiše i Afganistan i Irak da imaju nuklearno oružje. Zemlje im okupiraše i opustošiše, a niko ne pronađe oružje. Nikada niko za to nije odgovarao. A uništili su stotine milijardi vrijedne privrede.
morel se kako ukinut jer me zaboli karna za kovid