{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Apple danas predstavlja deveti iPhone

9.9.2015. u 10:02
403
93
Apple danas predstavlja deveti iPhone
403
Apple danas predstavlja deveti iPhone
Foto: Ilustracija
U 19 sati po našem vremenu kompanija Apple će iz sale u San Franciscu predstaviti novi, deveti smartphone pod nazivom iPhone 6S.
Apple se priprema za godišnju konferenciju na kojoj će najvjerovatnije predstaviti najmanje dva nova uređaja – novi iPhone i novi Apple TV. S obzirom na veo tajne koji prekriva današnji datum, šanse da će smartphone nove generacije zaista biti predstavljen su gotovo zagarantovane.

Pretpostavlja se da će Apple javnosti prikazati novi flagship smartphone koji bi, sudeći prema dosadašnjoj tradiciji, mogao nositi ime iPhone 6S. Također, vjerovatno je da će pored njega biti predstavljen i iPhone 6S Plus.

Ipak, postoje mišljenja da bi Apple mogao koristiti i malo "radikalniji" naziv kao što je iPhone 7. S druge strane, kozmetičke nadogradnje opcija, izgleda i tehničkih karakteristika vjerovatno nisu dovoljan razlog za takav korak.

Ljubitelji iPhonea mogu očekivati unapređenje kvaliteta i opcija displeja, veći memorijski kapacitet telefona, nove boje neznatno debljeg kućišta i bolju kameru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: