Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam Iphone sa cijelom jabukom
U sustini, da ce apple postat najvrjednija kompanija bili je na neki nacin i logicno. Ako se okrenemo oko sebe svi njihovi proizvodi dominiraju u raznim segmentima. Osim sto su, po meni i po mnogim strucnjacim, najbolja za osobnu uporabu koristi se u audio produkciji videio produkciji i bez njihovi proizvoda nista nebi izgledalo ko sto sada izgleda. Ovo sto pojedinci govore kako im proizvodi nevaljaju je cista glupost. Da nisu toliko dobri nebi im dionice ovom brzinom rasle.
i koji ce onda q.ac apple-u univerzalni punjac??????
Ne pise se \'najvrjednija\', nego \'najvrijednija\'
čuj najvrjednija, pu mamu vam nepismenu
s mojim iMacom nemam problema s virusima, spyware-ima, trojancima, nemam problea s padanje sistema... sistem se dize xa nekih 15/ak sekundi- probajte to na PC-u...aha, shipak. Kada radi zahtjevne zadake s nekoliko otvorenih programa, gotovo nikad ne cekam Maca da pisprocesuira itd... Ali, nemm nista protiv PC-a ...kome se vidja - nek ih i dalje koristi... Ja za PC nemam vremena- PC mi oduzima dragocjeno vrijeme i zadaje glavobolje... Nakon 17 godina koristnje PC-a, prije 5 godina sam presao na Mac-a i nikad se nisasm pokajao. Ali,opet kazem - nemam nista protiv PC-a, zaradjivao hljeb na njima...ali, brate s Mac-om je to puno ugodnije i bez glavobolje
Za te pare moyes alienware uzeti....
\"Na prvom iphoneu nisam mogao ni pojacati razgovor\" - imam upravo prvi iPhone i nemam pojma o cemu govoris, ocito nije za tebe ni bio. Bytheway, taj isti prvi iPhone mi i dan danas radi, sto je nekih 4 godine, ni jedan drugi tel mi nije ni petinu toga uspio izdurati da ne rikne do neupotrebljivosti.
Nemam pojma o cemu pricate! Ja koristim Mac Book Pro vec godinu dana, nikada nisam ugasio kako treba laptop, instalirao i izbrisao nebrojenu igrica i programa... Baterija i dalje traje 4 do 5 sati bez ikakvih problema.. Ma jednostavno radi i tacka. Prije sam imao nekoliko razlicitih PC laptopa (Toshiba, HP, Accer) i nemože se porediti! MacBook Pro jeste skuplji ali i vrijedi
apple je sinonim za nekvalitetno sranje upakovano u celofan. evidentno je i da drugi proizvodjaci prihvataju slicnu poslovnu politiku.
zasluženo (po mom mišljenju i dosadašnjim iskustvom s apple-ovim proizvodima.)
@sake Na prvom iphoneu nisam mogao ni pojacati razgovor( ne mozes jer nisu mislili na tu opciju) !! Radio je 3 mjeseca, servis je katastrofa, u osnovi ti nude novi ali moras doplatiti 70%. Radilo se o softverskoj greski. Bio sam glup i uzeo novi , nakon 2 mjeseca mi je crkla slusalica, i opet su mi nudili novi, uz doplatu, pogodi, opet 70%.... Nikada vise....
Koji si to ti proizvod imao pa ti se zivotni vijek nije svidio? Ili onako lupas. Recimo moj Mac star preko 8 godina radi i sada, ni na tastaturi mi se ni jedno slovo nije izlizalo a naigrao sam se igara više nego ti na PCu sigurno. Cim tako lupas ocito ni dodira sa Appleom nisi imao.
najodvratnija kompanija, sa najodvratnijom poslovnom politikom prema kupcima, koja nudi dobro upakovana kineska sra.nja za ogromne cijene uz najmanji zivotni vijek.
prvi !