Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju znati da je toliko dobar da sam znao ostao bih na iOS 10 i 11 bi bio instaliran tek kada dodje vrijeme da se sam od sebe instalira. Zasto? Pa sad sam ja skontao zasto se u mene baterija toliko zagrijava dok surfam, a nikad to nije prije bilo. Inace, iphone se grije ako mu je konekcija losa, a sa ovim sto procita oni su ocito to zeznuli. Nadam se da ce to ubrzo otkloniti. Inace “jede” bateriju i telefon se brzo grije.
Kakve probleme sa internetom? iOS uvijek radi savršeno, za razliku od handroida.
@baboatif1 ja govorim argumentirano za razliku od tebe
Odkad ovo ima na huaweiu vec 5 godina.
Apple sa tim sustavom treba da odradi i poboljsa dosta toga da bi stigao konkurenciju, pogotovo najbolji od svih O/S, Windows Phone 10 Creators Update, koji je svjetlosnim godinama ispred svih ostalih operativnih sistema, bez obzira sto ima puno manji broj aplikacija.
1. Windows Phone 10, Creators Update 13. Android 7, Nougat 17. iOS 10