Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wauuuu,jedva cekam da izadje,pa da gakupim i onda pravac wc i onda slike za fb yeeeeeee
apple će patentirati samsungov ekran, genijalno!
Pa ovo je Samsung izumio i predstavio prije nego je nastao ipshit
kad sam ja imao tv sa zaobljenim ekranom ovi nisu imali pojma
Citat: "Patent je zatražio patentiranje ekrana još 2011. godine..." Završen citat. Ovo me je podsjetilo na ranu fazu rata u hrvatskoj 1991, kad je TV novinar upitao jednog četu iz neke njihove paravojne formacije, "kakvi su vam odnosi sa JNA ?" A četo mu kaže: "Odnosi sa JNA su u odličnim odnosima..."
a od kog će ga patentirati? od samsunga možda? :D
patent na cijeli krug oko telefona ..
Mislim da stvarno malo pre$eravaju posljednjih godina... Pa nekad smo imali zaobljene ekrane pa je bilo "wow, ravni ekran", pa trinitron pa cijela frka oko plazmi i LCD-a. A sada bi da vracaju zaobljeni ekran. Sta je slijedece? Da vrate katodnu cijev unutra? Ljudi, ne bacajte pare na ove skupe igracke, kupite telefon koji radi kao TELEFON, a ostatak love neka ostane za klopu pice i ostale bitne cejfove u zivotu. Bolje jedan dobar dernek nego ove glupo$ti. Uzdravlje!
Na kraju treba patentirati i rođenu m.a.t.e.r i to je to :)
"patent je zatrazio patentiranje"
Očekujem u skorijoj budućnosti nešto ovako: "Apple će patentirati slomljeni ekran. Naime, ako vaš mobilni telefon ispadne i ekran napukne, bićete dužni platiti Apple-u odštetu za kršenje patenta."
Ko sad Krade patente? Samsung ili Apple? E ovaj put izgleda Apple je na redu hahahaha e moj boze koji rat divova
cuj patentirat, pa to je sitnica, tv je prvo bio sa zaobljenim ekranom, pa onda ravni lcd, plasme itd
Wauuuu,jedva cekam da izadje,pa da gakupim i onda pravac wc i onda se pok akim na njega
Samsung je vec napravio takav telefon ,još je u beta fazi Ima negdje snimak prezentacije