Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti da si ikada u životu posjedovao neki od apple proizvoda NEBI PISAO TAKO BAŠ SI DRVOSJEČA !!!
Meni ne treba al cu kupit svalerki ona se obraduje bas
A da nije Apple-a dali bi Samsun i ostala ekipa imala nesto cool kao iPhone? Ne pricaj te gluposti nego kupite iPhone i imaj te orginal tehnologiju...
pocinjem da stedim, 2km na dan
- Tata, kad cemo mi kupiti golfa sesticu? - Kad izadje golf devetka, sine. E tako isto vazi i za taj iPhone.
Samsung Galaxy S2 rulez!!
Sorry apple.Ja imam galaxy i s2 mnogo je bolji. PS.Jel oni ocekuju da mi svake godine mjenjamo mobac i dajemo silnu lovu?
a da ti nisi Ilija Graovac iz Šipova poznat kao Zmaj od Šipova \"pa si imao toliko djevojaka a mobilni ne praktikuješ\" ? LJUDI MOŽDA JE SAMSUNG S II BOLJI OD IPHONE-A ALI APPLE NIJE SMEĆE!!!
SKUPO ! Nije cudno sto je iPod dobi nadimak \"Idiots prise our devices\".
Onaj prvi Samsung Galaxy će se pokazati boljim od ovoga iShit-a kada izađe, vidjet\' ce te, samo sabura! :D
Ja i ne praktikujem mob.telefon uopšte a pogotovo ne ovo s.ranje..A ipak sam imao više djevojaka i imaću od vas šabana i ložiona.....
@@Emir... Ja sam posjedovao i slazem se sa emirom,SMECE.... Samsung Gallaxy s2 je svjetlosnu godinu ispred.
Samsung.Its time for a batter tab!
za ovo cuvam pare !
Iphone is dead! Samsung! :)
Prodajem drva bukova 1 metar 60 km za ostale informacije se obratite iPhone aplikaciji koja ce vam sama izrezat drva AMERICKO SMECE!!!