Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Displej na miniju je optimalan za normalnog korisnika. Stane komotno u ruku, u dzepu isto tako. Samo nezasita seljadija uzima ona a4 format telefone.
Mozda 12 pro max je prevelik a 12 pro je idealna velicina ali opet svako ima razlicito misljenje
I❤️
Not bad
Ja sam do sedmice dogur’o!
dobar je telefon nema sta ali ćemo uskoro morati dodatno kupovati i kameru kako je krenulo...telefon preko 2000KM i onda dodatno plati slušalice,punjac.......
NIKAD VISE U MOJE RUKE
Ko ima para kupiti ce, ko nema govoriti ce da ne valja
hahhaha jos malo ce ovim pametnim apple fanovima prodavati iphone u djelovima ko hoce kompletan iphone morat ce duboko u dzep da zagrabi. No svaka im cast kako su uspjeli da naprave masovnu hipnozu da ljudi daju po 2500 KM za uredjaj koji realno vrijedi daleko manje 👏
Moze li se dati 13tka i doplata klk?
stari procesor u novom uredjaju 🙄 bravo, uzimam.
Pro*rat cete se od toliko jabuka
Najjaci telefon ikad. Mora se priznati da je android sirotinjski... Kao Mercedes i Kia
Samo xiaomi 👍
zaomi kantusina. dobar hardware, banana software.
@detrdjent To ja govorim stalno. Ima stvarno dobrih hardverskih android uredaja, ali android kao OS je jedno obicno nabacano, prenatrpano smece koje brzo pocne da steka iz neobjasnjivih razloga.