Apple će 25. marta predstaviti svoju novu TV uslugu

Klix.ba
12.3.2019. u 10:03
3
6
Apple će 25. marta predstaviti svoju novu TV uslugu
3
Apple će 25. marta predstaviti svoju novu TV uslugu
Kompanija Apple je potvrdila da će 25. marta održati svoj događaj, a očekuje se da će predstaviti svoju novu TV streaming i Apple News preplatničku uslugu.
Kao i obično, pozivnica ne sadrži mnogo informacija, ali GIF s odbrojavanjem i natpis "It's show time" nagovještavaju da će nova TV usluga imati veliku ulogu. Glasine o eventu su se pojavile krajem marta prošle godine te su govorile da će se kompanija fokusirati isključivo na usluge. Ipak, još uvijek postoji šansa da bismo mogli vidjeti nove AirPods slušalice, novi osnovni model iPada te odgađani AirPower bežični punjač.

Ovo nije prvi put da Apple koristi slične natpise za događaj, jer je to kompanija učinila za događaj iz septembra 2006. godine na kojem je najavljeno da će početi nuditi filmove na iTunesu, kao i kada je najavljen iTV koji je kasnije preimenovan 2007. godine u Apple TV. Stoga bismo i sada mogli vidjeti širenje Appleove medijske ponude za njegove uređaje.

Uz TV uslugu koja bi se trebala pojaviti ovog proljeća, Apple će predstaviti i Apple News pretplatničku uslugu. Ova usluga će nuditi pristup magazinima i novinama na jednom mjestu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: