Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MacBook Pro, a sta je to?
ja zivim na zapadu i zamene je ovo preskupo, kamoli vama
$1200 za osnovni model. Jadan ti, pa gdje hodaš ako je tebi ovo na zapadu skupo.
@olep moj laptop je kostao 3200 i moj desktop je skoro bio 4000, ali sta hocu da kazem je da ne vrijedi i najvise placas za "band name" i uposte nije kvalitet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Super vijest
jos jedan kojeg necu kupit
Volim Apple, imam iPhone 6s ali ... ne vjerujem da ću imati novca IKAD da odvojim za iMac ili njihov laptop... to ti je ko' kad kupuješ Ferrari... smješno za Bosančerose.
ipak ćeš prije vidjeti Ferrari u Bosni nego u mnogim drugim državama
A nema veze, doć će sve na svoje. Iako možeš jeftiniju verziju naći u SAD-u (meni se posrećilo) tako da sam uzeo iPhone 7 plus 256 gb za $969 dok je na piku 2500 KM. Nenormalna razlika.