Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Nadimak Chuckie idi trkni po njega u Beč m.a.m.u ti j.e.b.e.m, nije svačiji tata nakrao u ratu da bi ti sad imao sve Apple proizvode i potezao lajne u klubu.... ali kad tata ima sina retarda, dešava se uvijek jedno....propast ;)
Balkanski ograničeni umovi nemaju dovoljno novaca za kvalitetan proizvod koji komšija ima, uvijek će pljuvati po istom.
HAJDE NE SERI
a je li to još ne znamo kako izgleda famozni iPhone 5? ma ne....samo nas boli k.u.r.a.c za overpriced komad stakla sa r.e.t.a.r.diranom sekretaricom koja radi samo na reklami....sve vam je jasno ;) ┌П┐(◉_◉)┌П┐
Apple-ovi proizvodi su zadnjih 10 godina postale najveće gluposti. Nabili su toliku cijenu i ušminkali svoje proizvode kako bi narod pomislio da doista vrijedi za tu cijenu. Isti i sličan proizvod (u večini slučajeva apple kopira) su 3x jeftiniji, čak su neki bolji specifikacijama i aplikacijama.