Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sa ovim svijetom hahaha, pa arabija je uredjenija drzava i jedina drzava koju ne pogadja jad i cemer ko ostatak svijeta , vi znate da u arabiji imaju ljudi sa cetiri zene ? da ima pijesak? i da ima serijatski zakon hahahaha
Navlaka
Na appstoreu jedna od slabije ocijenjenih aplikacija sa prosjecnom ocjenom 2/5.
jer je nije jevrej razvio
Anonimna razmjena poruka među devama 😁😁
Uh mogo bi saudijac dobiti dozivotnu za ovo...
ISIL koristi Sarahah za komuniciranje
Napokon da cujem da se trznu i Arapi u tehnoloskom smislu. Zelim puno im sreće. Super je da razmisljaju normalno i da ce uvesti zastitu i smanhiti zloupotrebu.
ma to da im zene ne saznaju hahah
Ovo je popularno samo u islamskim zemljama. Mogu se džarati da ih ne otkrije Šerijatski SWAT tim.
Kad na zapadu naprave snapchat samobrisajuce poruke to je proaktivno i napredak, i slicna stvar od muslumana je nazadna i sluzi nazadnim ciljevima. Takav nacin razmisljanja je klasican za covjeka sa mnogo predrasuda
Bah, upadnu oni u crnim odijelimima hadžiji okruženom sa četiri žene ponikhabima ? I koju sad uhapse u tom sveopštem mraku !