Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gla’j britni spirs ljepsa moja rahmetl nena bila sa 70g
Fazon je što smo navikli neku ženu vidjeti sa šminkom, pa kad je vidimo bez šminke to nam predstavlja veliku promjenu pa nam izgleda ružnija nego što jeste. Neke žene inače izgledaju ljepše bez šminke nego sa šminkom. U svakom slučaju ne trebaju pretjerivati sa šminkom.
Britni ko zisko iz gorazda
Odavno ovakve slike postoje na YouTube o "celebrity" damama i gospodi...svi su oni manje-više vještački, radili plastične operacije i sl, ali godinama se ne može pobjeći!
sta ako stavis zenu besminke
Nema koja ne izgleda ovako, izjutra kad se probudi. Sad se vidi što žene idu u krevetu, na spavanje naravno, i gase prije toga svijetlo.🤫🤫🤫
jak softver, zamuti malo fotografiju i tjt
moš misliti kako tek izgledaju bez šminke one koje nisu slavne a htjele bi biti 😂😂😂😂
Pa i ove nase dok skinu sve od trepavica nacrtanih obrva, tri sloja pudera - stravu saljevat onom ko ih pogleda... Ruzne da bog sacuva... Ta ustane u 3 ujutrio da se malterise.. Nemaju samopouzdanja u sebe da izadju bez sminke. Uhvate lika takve. Udaju se a onda bude kasno kad se ujutro probudi🤣🤣
grob do groba.
nista strasno......lijepe su (vecina njih) i bez sminke........
Aplikacije su inače pravo relevantne.
Oj gabora! Svaka druga na Ferhadiji je ljepsa od ovih