Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja danas kupio Windows XP Dark Edition. Kako se pokreće instalacija. Nema exe fajla... ozbiljno?
Joj ima se na Ciglanama od pirata kupit program za cenera koji odredi identitet po dlaci iz šypka. Ti samo iščupaš dlačicu i on ti sve kaže, i budućnost prorekne. Jeste majke mi.
Ili lazu ili je sax pogresno preveo.... STA KAD TI MOB USLIKA? KAKO CE TI SAZNATI IME, PREZIME, KAKO CE TRAZITI PO FACEBOOKU, ILI GOOGLE-U, KAD NEMA NIKAKVO IMA NISTA, SAMO SLIKU (A NEMA JE SA CIME USPOREDJIVATI!!!!!)
e jebo li ti dzeko fameliju,imas li sta pametno reci glupane jedan,glupi!!! :S Moguce je svasta ocam\' al\' ima i ljudi koji nemaju profil na fb ili twt-ru!! sta onda??? i cudno mi je to da je ne testiraju na IPhone-u ipak je on najmocniji za pretrazivanje na netu!! :D
Nedavno sam ja ovako s ovim uredjajem prepoznao Dzeku na ulici, inace ne bi dobro je bio zamaskiran, i poslije otisli na fuka i ispricali se, veli on i smrdima su dani odbrojani...
Da bas! San svakog perverznjaka prestaje kupnjom ovoga sranja!
pa prepozna te kad sam nabavis ovu aplikaciju, pa se slikas i podesis sve u SETUP :D glupost
Jedini nacin na koji ovo moze raditi je sa bazom korisnika do otprilike 1000 osoba, i to predodređeni nekom kategorijom putem koje bi se usporedba vrsila. Dakle, jedinu primjenu koju ova \"aplikacija\" ima je kod pacijenata sa napadnim oblikom Alzehajmerovog sindroma čiji su simptomi slučajni gubici kratkotrajnog i dugotrajnog pamćenja, te gubitak moći raspoznavanja voljenih osoba.
ma šta vam je ljudi, ovo je ubleha samo takva... nema šanse da to ide tako idealno. šta je marketing,... čudo.
Super stvarka
jbg, to je tamna strana tehnologije... :)