Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nista, od danas kupujem samo rutere sa Halal certifikatom!
@Ja Pa upravo tako,vecina njih drzi prekidac u ruci tako u slucaju da se predomisle ima ko ce njih vec upucati u glavu,nema potrebe da ga lociraju uopste,osjetice to oni :D
a šta ako ima kod sebe onaj tzv death button, čim skloni prst sa tog okidača sve ode u tri lijepe...
@XXX Mozda metak u celo. Nece valjda reci stoj policija
Pa hajd mu ti pridji kada covjek na sebi nosi 20 kg exploziva,locirali ga ili ne on ce raznijeti ono sto je naumio,sami ne vidim nacina kako to sprijeciti kad ga lociraju??
sta ce te sad muslimani?opsta zalost na 22 % okupirane muslimanske teritorije zbog neuspeha ove brilijantne ideje!
Ahmed... beeeeeeep Muhamed....beeeeeeeep Mustafa...beeeeeeeep Omar....beeeeeeeepp Usama... bebebebeeeeeeeebeeeeeebeeeepppeebebbebebeuiuiuz Michael Collins - zzz - Michael Collins - zzzz... pass.
vala nek su nesto pametno uradili pa makar :D