Teže brojci od milijardu fanova
0
Angry Birds pokoravaju svijet
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preglupa igrica
ja se igram purom , i od pure sam napravio zamak
IIgrica je kopija, ima par igrica na miniclip.com koji se baziraju na tom fazonu....
ima li iko da mi da link za ta 2 dijela, ja sam prekucao na chromu, al sam vidio da ima ab rio i ab ice pa ako neko ima link neka ga stavi.. hvala unaprijed :D
Igrica je odlicno napravljena, i Engine je odlicno uradjen i stabilan, a pored svegha toga igra je jos i free, ako si je prekucao za tri dana, imas jos dvije verzije ove igrice. A Ovim sto pljuju po igrici, bolje okrenite se i nastavite igrati mw2, cs, wow, lol... ili sta ste vec navikli.
A ja igre i stroja bgt nidje veze svega mi
www.androiba.com
Prekuc\'o je za 3 dana, ima li novih ???