Razlika među proizvođačima
12
Android pokreće tri od četiri pametna telefona
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
75% + 14.9% + 7.7% + 4.1% + 3.6% = 105.3 %
iphone za ljaksetove,balavurdiju i fashion guru tipove . Samsung , HTC , Sony za gospodu .
Zanimaju Vas vijesti iz svijeta MOBILNIH TELEFONA? www. mobih.blog.com. - BH BLOG O MOBITELIMA.
Apple bi trebao koristiti android na iPhone-u. Realno, android u kombinaciji sa appleovim dizajnom i kvalitetom izrade bi bio pravi pogodak.
Maemo i Meego je za strojeve...ovo ostalo je sve prdina bara. Pozdrav
Glupo uporedjivanje,auto pogoni motor,a telefon os,a koristi struju kao i motor naftu,kontas!!!!???
Nisi naročito inteligentan (tipično za apple korisnika). Ovdje se ne upoređuje hardware, već OS. Tj. nije Apple vs. Samsung, Sony, HTC... već Apple vs Google. To znači da je Google-ov Android 3 puta popularniji od iOS-a.
Mah jesu im statistike, Apple im je svima jebao kevu, nek prica ko sta hoce, ne znam tacno koliko prozivodjaca koristi Android, ali ima ih mnogo sigurno, a iPhone je sam tu.
A na slici iPhone…
ne treba ti Symbian mobitel sada koliko god Nokia imala kvalitetne telefone . Vrijeme je Android platforme i imas puno bolje alternative tom modelu nokie , Samsung ace 2 , Galaxy s 1 (stariji ali puno dobar model) , HTC one V i sl ..
droid dere guz*ve jabuci, fakat neje humano koliko je dobar
trebam informaciju: znam da je Android sad hit, ali mi se jako dopada Nokia E7, dobijam je za 300KM polovnu dobro ocuvanu. Jel to skupo, ko zna neka odgovori. Hvala ;-)
dark 03.11.2012. u 08:49 kakve veze ima tko brendira telefone, kada je elektronika uglavnom od istih proizvođača? Npr, bez obzira koliko ima proizvođača automobila, sve njihove proizvode pogoni nafta :) tako je i sa telefonima, razni modeli, ali ih pogoni android :) naravno ima izuzetaka kao ios, win,..
Iphone zakon :))
Pa valjda se novinari ovo\"pametna\"piše pod navodnicima ccc