Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdavač je jedna od Trampovih firmi
Ima coek njusku za biznis
"Nevjerovatno je da nakon toliko školskih pucnjava i tragedija neko može napraviti ovakvu igru"...pa bio je i krvavi drugi svjetski rat pa ste napravili nebrojeno igrica o njemu !!!!
Virtuelni terorizam na američki način.
Ovakvi ameri, isilovci, a bogme i talibani, sve je to isto. Sve ista govna
ovi Ameri su bolest,kuga ,eto vidite po kockastoglavom..
Neka ih nek se debili ubijaju!
Koji glupani, smeta im igrica a pravo oruzje koje je dostupno svakome nije problem...
Odkako je ovaj Tramp došao, Amerika sva naglavačke. Obama, come back!
Veliki je specijalni rat protiv američkih sloboda. Rušitelji normaliteta bolje poznati kao Liberali su protiv uvođenja naoružane garde u školama već bi oni oduzeli cijelom narodu pravo na naoružanje. Pa kad neko hoće da ubija snaćiće se bez obzira na zabrane a onda ko će ih spriječiti goloruk?
Koji ovo bolesnici prave, koji bolesnici prodaju i koji bolesnici igraju?!
Tobe jarabi
Bolje im i dat igricu, nego da to rade u stvarnosti
Mozes li profesore rokat?
taman da hemicarku i fizicarku bombama raznesem
Nekad smo imali koktu i jupi i bili smo sretni i svake godine išli na more i dobijali stanove džabe a žudili smo za coca colom i fantom i holivudom dobili smo coca colu fantu i bolesne holivud filmove uz to i pride smo dobili demokratiju SDA LOPOVE i nepismene glasače dobili smo banke i kredite i kamate za stanove dobili smo i ljetovanje u svojoj kući i stanu koji otplaćujemo po 25 godina i cuclamo coca colu i fantu...
Ima li kakve tacke ili zareza?
nije niko zudio za coca colom i fantom, vec za nezavisnim drzavama i nacionalnim/etnickim/religijskim identitetom....nemoj da laprdas gluposti molim te, i smanjujes razlog pocetka rata na zudnju za koka kolom....dosta si glup druze
debilna nacija definitivno !