Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONAČNOOOOOOOOOOOO 😃😃😃😃
Gledaj besposlicara što su udarili po serijama, hebo vas serija i kanal
Na Amazon Prime nema se sta vidjeti. Bacanje para! Ko hoce i ima para neka kupi Amazon Fire stick, neka ga "otkljuca" i gleda SVE kanale "za dzaba", ukljucujuci Netflix, HBO i sve ostalo. Guglaj, sve ima na internetu.
Bošnje koliko gradova imate u BiH, 2, 3?
kada misle poceti slate pakete u bih
@darkness11 kada posta prestane krasti pakete, kupci prestanu varat....
@provucikarticu zaboravio si prodavce.. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kodi for free ;)
2 godine ga imam frcera beton najbolja stvar
Šta ćeš majstore, ovi su upućeni u to kao da ne kažem sta... Kodi brutalna platforma, od IPTV-a pa do svih serija i filmova... Insatliras Exodus i Genesis, i sve imas...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoho što će BHT i FTV propast još više i još će se pitati zašto bože ljudima nije dosta repriza reprize vize za budućnost.
Bošnje koliko posjedujete gradova u BiH? 2, 3?
ja odem u kino pa mi nedostaju reklame.. ono malo da odmorim i zapalim.. :D