Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isprintaj mi 350 gr bureka...
I jogurt!
Fala prijatno. Nek ga jedu oni sta ga prave, meni ne pada na pamet. Zadnje statistike vec sad pokazuju dq sedmicno pojedemo kroz prehranu toliko plastike da se moze jedna bankovna kartica od te kolicine izraditi.
3D printanje (Hrane, lijekova i materijala) je pozicioniranje materijala CNC tehnologijama (Computer Numerical Control), znaci nema Muje da nosa cement i elemente, nego mašina i uzme i postavlja na unaprijed definisanu poziciju. Ako mislite da je 3D printanje (ovih kategorija) proizvodnja nečeg iz ničeg, grdno se varate :D
Isprintaj mi čunu ko u crnca... ODE OVO SVE U PM
Biftek je biftek, zna se koji dio mesa je, kakve crne alge, grasak jestel normalni!?