do 8. jula
0

Samo u BH Telecomu: Kupite Xiaomi 12 i na poklon dobijate Xiaomi Mi Watch

Uživajte u elegantnom uređaju teškom 180 grama i širokom samo 69,9 mm.

Za ljubitelje elegentnog dizajna

Osim vrhunskih hardverskih specifikacija odličan pametni telefon mora ponuditi i vanjštinu koja se ističe i plijeni pažnju, a elegantne linije i atraktivan dizajn su upravo elementi koji krase novi Xiaomi 12 pametni telefon. Osim atraktivne vanjštine, ne zaostaje za ostalom flagship konkurencijom niti po pitanju materijala izrade, a tu se misli na Corning Gorilla Glass Victus zaštitno staklo koje je postalo nezaobilazno u flagship segmentu. Ovdje je riječ o novoj generaciji Gorilla Glass zaštitnog stakla sa značajnim poboljšanjem performansi kod padova i ogrebotina.

Ekran

Jedna od najboljih strana Xiaomi 12 smartfona je njegov beskompromisno dobar ekran. AMOLED DotDisplay ekran dolazi sa dijagonalom od 6.28 inča, a oko njega se nalaze vrlo tanki rubovi zbog čega još više dolaze do izražaja njegove kompaktne dimenzije. Ekran krasi slika 2.400 x 1.080 piksela rezolucije. Vidljivost na dnevnom svijetlu/suncu kod Xiaomi 12 modela je zaista odlična, u postavkama ekrana moguće je podesiti boje na živopisne ili prirodne, a uz to korisnik kod živopisnih boja može dodatno podesiti balans bijele boje.

Hardver

Xiaomi 12 dolazi sa trenutno najmoćnijim Qualcomm-ovim flagship procesorom, a to je Snapdragon 8 Gen 1 koji se temelji na novoj Arm Cortex-X2 arhitekturi proizvedenoj 4-nanometarskom tehnologijom. Što se tiče memorije Xiaomi 12 donosi respektabilnih 8 GB + 256 GB interne memorije.

Samo u BH Telecomu na poklon dobijate Xiaomi Mi Watch

Uz svaki kupljeni uređaj Xiaomi 12 (8+256GB) do 8. jula 2022. godine, odnosno do isteka zaliha, BH Telecom vam poklanja Xiaomi Mi Watch, elegantan pametni sat koji je u mogućnosti da prati čak 117 različitih aktivnosti. Vodootporan je i ima izuzetno dugotrajnu bateriju. Više informacija o ovoj atraktivnoj ponudi pronađite na linku.

BH Telecom Moja priča.