Sojuzom do ISS-a
12
Rusi spremni za turizam u svemiru
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilika za nebeski narod da posjeti rodni zavičaj. Dosta im tuđine po kojoj ih Turci naseliše.
@dzabatiban https://postimg.org/image/llst1p5gp/
Uopste me ne provlaci turizam u svemiru, i da imam mani.. radije bih na nekoj jahti plovio mediteranom
a onaj koji je oplovio 50x mediteran?...mozda bi on u svemir?
@drynskySorb1 Ili onaj čiji su preci stigli iz svemira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cekaj, zar zemlja nije ravna? Ovo, ono? Ah, da. Ovo su Rusi s ne NASA
pa veoma je moguce da je ravna.....60-40%...da nije loptasta...i na kraju samo se sa ruskim raketama moze na medjunarodnui stanicu ...na kraju krajeva i ona je ruska.....ah da...ameri su pre 60 godina hodali po mjesecu....aaaahihihihihiiiiii
kasne za bracom srbima 2000 godina
...kase za srbima 8000 godina....
Evo i ja sam spreman, ustedio sam dovoljno para da idem u Neum
Sretno vam bilo pa se vratili ili tamo ostali kako hocete neka mene u carsiji i na nogama.Doduse jedna je plasticna
Sta ti je bilo snogom.
Rusija i Amerika su pencilin za bliskoistočne kozojebe. Iako se te dvije zemlje zadnjih godina ne slažu oko nekih pitanja tipa vlasti u Siriji ili vlasti u Ukrajini ipak i Rusiji i Americi treba odat priznanje kako rokaju džihadiste. Imam osjećaj da se radi o Krstaškoj/Križarskoj koaliciji koja štiti zapadni svijet i cjelokupno kršćanstvo (katolicizam, protestantizam i pravoslavlje) od islama. Zato moj respekt.
Kaki ba respekt,boli me kurko i da islam dodje u Europu,ja im se odupirati necu,dzaba im sve.Europa moze da nam ga duva,mi nismo njihov stit,i dosta smo bili za nezahvalnu bagru po francuskoj i njemackoj itd.
Na Marsu kafa 6 maraka, bez mlijeka.
A na radiju svira "Mujo kuje konja po Mjesecu"