Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta smo mi doživjeli
Sta si doziveo? Iznajmili satelite i dali imena. Bacanje novca na gluposti.
mubarećola, braćo Albanci
Hahahaha….ne mogu da vjerujem.Nekad zemlja za ismijavanje,a mi danas jedino Brajlovica mozemo poslati,na poligon da im hepo kockicom potpali rostilj.
Poceli sa dronama i sad u svemir 🪂
U Albaniju na Gastarbeit
Eee kad su ovo Nadrealisti predvidjeli...burek u svemiru
Vucic na aparatima
I onda se javi Meho iz Živinica i kaže: kad smo mi u Bosni kašikom jeli...
jaooo pa sad mogu spionirat i Srpbijanske vojne kasarne
Svaka čast
Nek je hairli.....
I SDA će lansirat dva satelita,Alija dopodne i Alija odpodne za lokaciju zemljista bosnjackih firmi koje Fadil sa kcerkicom planira privatizirat. Samo ne lansiraju se izmedju dva bajrama,pa cemo sacekat malo.
kuku meni sje zivim, albanija ima satelite a mi tek na nekoj virtalnoj agenciji
I forto će gitaru ispaliti u zrak
Miloševiću i Tuđmanu jba.. vi svoju familiju nikad sreće u deset pokoljena ne imali i oni koji su vas podržavali .Mi smo za ove Albance prija rata zapad bili a gledaj sad.
Jos neka kupe dva, tri HIMARSa i to je to.
Nas Bosanski satelit Hajr 1 i Hajr 2 bit ce lansiran 4225 god iz Laktasa.